Er du vores nye hjemmesideredaktør?

Vil du arbejde med formidling via hjemmeside og nyhedsbreve?

DN Greve vil gerne have en hjemmeside, som afspejler alt det spændende arbejde, der foregår i afdelingen, og vi vil også gerne udsende et nyhedsbrev til alle medlemmerne i kommunen. Men vi mangler en, der kan sørge for, at det sker.

Opgaven går ud på at opdatere hjemmesiden med oplysninger om afdelingens aktiviteter – ture, arrangementer og væsentlige sager. Derudover skal der laves et nyhedsbrev ca. hver anden måned til foreningens lokale medlemmer.

Du er god til at kommunikere skriftligt og har rimeligt kendskab til it. Det er ikke nødvendigt med særlig viden om hjemmesider, da arbejdet sker i et standardsystem (Dynamic Web), men du skal synes, at det er sjovt at få tekniske udfordringer.

Der er hjælp at hente i arbejdet: Der er en manual og desuden mulighed for support fra Sekretariatet. Derudover er der mulighed for at deltage gratis på DN's kommunikationskurser, når man er frivillig aktiv i DN.

For mere information om afdelingen og opgaven, kontakt formanden:       Janne Rendtorff                                                           janne_rendtorff@hotmail.com                                                                              tlf. 28532493 

Bliv frivillig aktiv

Kontakt DN Greve for at høre mere om vores aktiviteter. Vi vil rigtig gerne være flere i afdelingen, og der er masser af spændende ting at tage fat på. Kontakt os