Om studenterafdelingen

Er du studerende i Aarhus, og brænder du for at gøre en forskel for naturen og miljøet? - Så kom og vær med i Danmarks største grønne organisation.

Du behøver hverken at være ekspert på fugle, fauna eller flora, blot have lyst til at lave aktiviteter, der kan hjælpe os til at få et bedre miljø og en skønnere natur i Danmark.

Derfor, hvad enten du har en idémager, organisator, web-master, feltbiolog, eller noget helt andet, gemt i maven, så kom og vær med til at lave frivilligt arbejde, der giver mening for både naturen, miljøet, dig selv og dit CV.

Studenterafdelingen er din mulighed for at:
- Få praktisk erfaring med dit fag, som kan styrke din faglighed og dit CV.
- Indgå i en social sammenhæng om en fælles interesse.
- Holde faglige og sociale aktiviteter med DN som platform og økonomisk støtte.
- Få adgang til et netværk af eksperter på natur- og miljøområdet.
- Deltage i gratis kurser ved Naturens Universitet, hvor du fx kan uddanne dig til Naturguide.

Hvad laver en studenterafdeling?
Ligesom alle andre afdelinger i DN, laver studenterafdelingerne aktiviteter som forholder sig til DN's formålsparagraf, om: "at virke til gavn for Danmarks natur og miljø og for befolkningens muligheder for gode naturoplevelser."

Det betyder, så længe aktiviteterne ligger indenfor dette formål, er der meget vide rammer for studenterafdelingernes aktiviteter. Således kan en studenterafdeling være en platform for at eksperimentere med anderledes natur- og miljøaktiviteter, end man traditionelt beskæftiger sig med i DN-regi.

Kom og vær med!siden er sidst opdateret d. 24.10.2013 af Cornelia Hansen cornelia@dn.dk