Kom og være med

Er du studerende i Aarhus, og brænder du for at gøre en forskel for naturen og miljøet? - Så kom og vær med i Danmarks største grønne organisation.

Du behøver hverken at være ekspert på fugle, fauna eller flora, blot have lyst til at lave aktiviteter, der kan hjælpe os til at få et bedre miljø og en skønnere natur i Danmark.

Derfor, hvad enten du har en idémager, organisator, web-master, feltbiolog, eller noget helt andet, gemt i maven, så kom og vær med til at lave frivilligt arbejde, der giver mening for både naturen, miljøet, dig selv og dit CV.

Studenterafdelingen er din mulighed for at:

  • Få praktisk erfaring med dit fag, som kan styrke din faglighed og dit CV.
  • Indgå i en social sammenhæng om en fælles interesse.
  • Holde faglige og sociale aktiviteter med DN som platform og økonomisk støtte.
  • Få adgang til et netværk af eksperter på natur- og miljøområdet.
  • Deltage i gratis kurser ved Naturens Universitet, hvor du fx kan uddanne dig til Naturguide.

Skal man være medlem af DN?
Der er ikke noget krav om, at man skal være medlem af DN, før man kan deltage i vores aktiviteter - men vi ser det helst. I Studenterafdelingen har vi dog større ture, arrangementer og kurser, som forudsætter, at du er medlem af DN. For unge under 30 år koster et DN-medlemskab kun 200 kr. om året. Du kan blive medlem af DN her.

 

Du kan være frivillig på mange måder!
Alle der vil give en hånd med, er mere end velkomne! Så hvad enten du er biolog, humanist eller kontorelev, så er der plads hos os. Du behøver ikke at være en naturnørd eller vide noget om løvfrøer. Kreative indslag, praktisk arbejde, kommunikation, hjemmeside og meget andet er lige så vigtigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

kontakt os

send os en mail:
sa-aarhus@dn.dk

Find os på Facebook

Telttur til Djursland

Kontakt os

send os en mail:
sa-aarhus@dn.dk 

Find os på Facebook