Kom og vær med

Du har brug for naturen - og den har brug for dig! Meld dig ind i Danmarks Naturfredningsforening og bliv aktiv i foreningens afdeling her i kommunen.

Ved at gøre en frivillig indsats for natur og miljø i vores lokalområde er du med til at sikre en bæredygtig udvikling.

Du er velkommen til at deltage i et af vores arrangementer, så du kan se, hvad vi laver. Du kan også kontakte os direkte og høre nærmere om Danmarks Naturfredningsforenings arbejde i kommunen.

Som aktiv i Danmarks Naturfredningsforening:
- kan du få indflydelse på natur – og miljøpolitikken i Danmark
- får du spændende oplevelser samtidig med, at du har det sjovt sammen med de andre 2000 aktive - kan du altid følge med i, hvad der sker, på natur og miljøområdet gennem vores interne nyhedsmedier, DN-Kontakt og DN-Torsdag - tilmeld dig her!
- har du mulighed for at deltage i gratis efteruddannelse - se en oversigt her!
- har du gennem DN’s projektpulje mulighed for at få økonomisk støtte til dine aktiviteter - se hvordan her!

Som udgangspunkt koster det dig ikke noget ud over dit medlemskab af foreningen at være aktiv i Danmarks Naturfredningsforening. Men helt gratis er det selvfølgelig ikke. Til gengæld har du muligheden for at møde mange spændende mennesker, hvis hjerte banker for naturen og miljøet og sidste men ikke mindst har du mulighed for at gøre en forskel for naturen i Danmark.  

Bliv frivillig aktiv

Kontakt din lokale DN afdeling for at høre mere om vores aktiviteter. Vi vil rigtig gerne være flere i afdelingen, og der er masser af spændende ting at tage fat på.
Kontakt os her