Gentofte Sø

Om DN Gentofte

Selvom det ikke ligefrem er store, vilde naturområder der præger Gentofte, er det alligevel en grøn kommune. De mange, gamle villahaver med store træer dominerer området. Desuden finder man her en lang række naturperler - måske små i areal, men af stor værdi, både som levesteder for dyr og planter og som rekreative åndehuller for de mennesker, der færdes her. Og så har vi, ikke at forglemme, Øresundskysten, som i sig selv er en attraktion.
I afdelingsbestyrelsen har vi således meget at arbejde for: Vi vil bevare og forbedre de eksisterende grønne områder i kommunen - og gøre hvad vi kan for at få skabt flere. Desuden prøver vi at påvirke den kommunale planlægning i en mere grøn og miljøvenlig retning.

DN har mange arrangementer hvert år, hvor alle er velkomne til at deltage og opleve naturen på første hånd. Afdelingen i Gentofte arrangerer også ture. Se de aktuelle arrangementer i kalenderen

Her på hjemmesiden kan du læse om os og vores arbejde – og om hvordan du selv kan være med.

Bliv frivillig aktiv

Kontakt din lokale DN afdeling for at høre mere om vores aktiviteter. Vi vil rigtig gerne være flere i afdelingen, og der er masser af spændende ting at tage fat på.
Kontakt os her