Kom og vær med

Meld dig fra mailinglisten her

Med på mailinglisten - hvad sker der så?

Når du er på mailinglisten betragter vi dig som medlem af DN-SAK, og du får invitationer til møder og arrangementer. Du er meget velkommen til alle vores møder og arrangementer. Hvis du skulle få lyst, er du også meget velkommen til at blive aktiv i DN-SAK ved selv at være med til at planlægge arrangementer.

Du bestemmer altså helt selv om du vil:

  • deltage i vores arrangementer i København og i naturen
  • være med til at planlægge aktiviteter
  • komme med idéer og projekter som kan virkeliggøres i Studenterafdelingen

Hvis du har lyst til at samarbejde med os for en bedre natur og et bedre miljø, så har vi altid plads til dig. Vi har flere årligt tilbagevendende ture og projekter, men vi er altid åbne over for nye ideer til spændende aktiviteter. Hvor meget engagement og tid du lægger i arbejdet er helt op til dig. Vi er alle studerende, og der er derfor fuld forståelse for, at man nogle gange har for travlt til at være med.

Skal man være medlem af DN?

Der er ikke noget krav om, at man skal være medlem af DN, før man kan deltage i DN-SAK's aktiviteter - men vi ser det helst. I Studenterafdelingen har vi årligt to større ture, Forårsturen og Sommerturen. Deltagelse i de store ture forudsætter, at du er medlem af DN. For unge under 30 år koster et DN-medlemskab kun 200 kr. om året. Du kan blive medlem af DN hér.

 

Denne side er for dig der lige har meldt dig ind i DN-SAK eller overvejer at gøre det. 

Mailinglisten

Hvis man er på DN-SAKs mailing liste så er man medlem af DN-SAK. Mailinglisten er vores primære kommunikationskanal. Det er her der kommer invitationer til arranementer til møder, og du er velkommen til alle de arrangementer du får invitation. Du kan tilmelde dig mailnglisten her.  

Møder

I DN-SAK holder vi møder ca. 1 gang om måneden. Invitation til møderne kommer på mail. På møderne planlægger vi arrangmenter. 

Arrangementer

I DN-SAK holder vi en masse arrangementer. Alle arrangementer vi holder er lavet af DN-SAKere til DN-SAKere og nogen gange også andre. Det vil sige at du er meget velkommen til at deltage i de arrangementer som du får invitationer til, og du er også meget velkommen til at være med til at planlægge noget. 

Infoaften for nye

Hvert halvår afholder vi en infoaften for de nye (og gamle), som måske ikke helt ved hvad DN-SAK er. Du kan se hvornår næste info møde er i kalender

Podio

Mellem møder bruger vi Podio til at kommunikere med hinanden. Podio er et intranet, som minder lidt om Facebook. Du behøver ikke at være på Podio, hvis du bare vil vide hvad der foregår og gerne vil have invitationer til arrangementer, da disse ting kommer ud via mailen. Men hvis du f.eks. er med til at planlægge en tur, så er det en rigtig god ide at være på Podio, så du kan snakke med de andre i planlægningsgruppen. For at blive inviteret til Podio, skal du bare skrive en mail til sak@dn.dk og bede om at blive lukket ind.

Facebook

DN-SAK har en gruppe som blive brugt til påmindelser om møder og arrangementer og opslag af andre ting der bliver sendt til DN-SAK f.eks. jobomslag. 

Spørgsmål

Hvis du er nogen som helst spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til sak@dn.dk

 Hygge- og botaniktur til Farum Naturpark.

Spørgsmål?

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til bestyrelsen: sak@dn.dk