Det gode budskab i trykken

- workshop om det gode læserbrev

 
Sammen gør vi et arbejde for Danmarks Naturfredningsforening, der giver os indsigter, som kunne have godt af at blive kommunikeret ud til den øvrige omverden.

Onsdag den 2. februar kl. 17 afholder vi derfor en workshop om læserbreve.
 
På workshoppen vil vi gennemgå, hvordan en mening eller et forslag kan formuleres på en hensigtsmæssig måde i et læserbrev. En måde så der er større sandsynlighed for, at budskaberne bliver trykt i medierne og luftet for samfundet.
 
Det er hensigten, at vi alle skal arbejde med at skrive et læserbrev under workshoppen. Så kan vi få konkretiseret det gode læserbrev og ikke mindst få produceret nogle indlæg til samfundsdebatten.
 
Der vil være kaffe, te, kage og sandwich nok til, at alle kan være mætte og tilfredse. 

Nærmere program for aftenen følger. 

Tilmelding til workshoppen skal ske til Julia på ajryhl@gmail.com inden fredag den 28. januar (så vi ved, hvor mange der skal købes mad til). 


Bedste hilsener - Maria og Julia

 

Bliv frivillig aktiv i Studenterafdelingen

Overvejer du at blive frivillig aktiv i DN's studenterafdeling i København, så mød bare op til et af vores møder eller arrangementer. Datoer for kommende møder og arrangementer kan ses under de enkelte udvalg i menuen til venstre.

Har du spørgsmål om studenterafdelingen og det at være frivillig aktiv, kan du også få svar ved at kontakte os hér. Vil du gerne være medlem allerede nu, så læs mere hér.