Aktuelt


- Bestyrelsesmøde -

1 gang om måneden slår bestyrelsen hovederne sammen over et glas vin og et lækkert stykke ost. Her snakker vi om kommende events, skaber nye samt afrunder arrangementer som allerede har haft take off! En stor del af mødet handler også om at beslutte hvilke af de projekter, vi får sendt ind af epost-brevkassen, som vi skal gå ind og lægge vores kræfter i. Dette diskuterer vi med stor omhu. 

Sidste møde, 28-Januar-16: 

Kommende arrangementer:

# Filmaften med Cowspiracy: Dette bliver en filmaften med debat om kødproduktion. Dette afholdes på KUL d. 24 Februar.

Filmaften med Racing Extinction: Dette bliver en filmaften med debat om kødproduktion. Dette afholdes på KUL d. 30 Marts.

# Hvervning af nye medlemmer: Uge. 9. Vi skal ud på uni og stå med løbesedler, lave konkurrencer og skabe blikfang med udstoppede dyr fra Aalborg Zoo eller dyrernes ambulance. Vi skal ud på andre studieretninger og uddannelser fx. UCN. Vi gentager successen fra sidste år og forhåbentlig kan vi gøre det endnu bedre.

# REP-møde. Helsingør 9-10 april.

# Affaldsindsamling: 17. april. Landsdækkende begivenhed, som der vil blive reklameret med senere.

# Byttemarkeder: Vi vil denne gang planlægge og fastsætte datoer for byttemarkedet på en gang og i rigtig god tid! Så vidt muligt skal det foregå på studenterhuset og vi vil reklamere for det i bladet Natur & Miljø. Datoerne er som følger:

Forårsbyttemarked: Lørdag. 9. April 2016.

Bæredygtigheds/efterårsbyttemarked: 10. september 2016

# Hyttetur: Studenterafdelinger skal fremover skiftes til at arrangere DN-hytteturen og vi har tilbudt at være de første.

Evt.

# Bankskifte: Vi bliver i Spar Nord, indtil kasseren finder en bedre bank (gerne en lokal med bare en snert af bæredygtige værdier)

# Næste møde. Torsdag d. XX/XX - 2016

Bliv medlem

Støt Danmarks Naturfredningsforenings arbejde – for dyrenes, naturens og ikke mindst din egen skyld.

Meld dig ind