Om Studenterafdelingen i København

Danmarks Naturfredningsforening (DN) arbejder aktivt for, at Danmark bliver et bæredygtigt samfund med et smukt og varieret landskab, en rig og mangfoldig natur og et rent og sundt miljø. Derfor arbejder foreningen med natur- og miljøbeskyttelse, formidling, rejsning af fredningssager og naturgenopretning.

Danmarks Naturfredningsforening er landets største grønne organisation med en stærk lokal forankring, mere end 135.000 medlemmer og en aktiv studenterorganisation.

I 2006 oprettede nogle studerende i samarbejde med hovedforeningen i DN en afdeling på Københavns Universitet for studerende, der gennem en række aktiviteter arbejdede på at forbedre naturen og miljøet i Danmark. I dag er Studenterafdelingen for alle studerende i hele Københavnsområdet, og officielt hedder vi "Danmarks Naturfredningsforenings Studenterafdeling i København" – eller bare "DN-SAK".

De forskellige aktiviteter i DN-SAK planlægger vi i to udvalg, Bioregistrerings- og Formidlingsudvalget. Her på hjemmesiden kan du læse om os og vores arbejde i de to udvalg – og om hvordan du selv kan være med.

God fornøjelse med læsningen. Og husk...

Du har brug for naturen - og den har brug for dig!

DN-SAK på Bornholm, maj 2011
Bioregistreringstur til Bornholm (2011). Foto: Martin Nystrup Rasmussen

Bliv medlem

Overvejer du at blive frivillig aktiv i DN's studenterafdeling i København, så mød bare op til et af vores møder eller arrangementer. Datoer for kommende møder og arrangementer kan ses under de enkelte udvalg i menuen til venstre.

Har du spørgsmål om studenterafdelingen og det at være frivillig aktiv, kan du også få svar ved at kontakte os hér. Vil du gerne være medlem allerede nu, så læs mere hér.