Tag på Kystvandring med DN

Igen i år inviterer DN og Hjerteforeningen på Kystvandring. Kom med den 2. juni og oplev den danske natur fra sin allersmukkeste side.

Danmark er rigt på smukke kystområder. Og når Danmarks Naturfredningsforening i samarbejde med Hjerteforeningen den 2. juni inviterer alle danskere med på Kystvandringen, er der rig mulighed for at opleve den danske natur fra sin allersmukkeste side.

I år står frivillige i de to foreninger bag mere end 20 arrangementer på landsplan, så der er rig mulighed for at finde en tur, der passer lige til dig.

Også en tur for dig

De mere end 20 ruter er fordelt over hele landet. De er af forskellig længde og sværhedsgrad, så alle kan deltage.De fleste vandreture starter sidst på formiddagen, og kyndige turledere og naturvejledere vil guide dig rundt i de smukke omgivelser, ligesom de vil fortælle om områdets historie og geografi.

Danmarks vildeste natur

Kysterne er Danmarks vildeste natur, og de er enestående i international sammenhæng. Danmarks 7300 km kyststrækning er et fælles gode, og DN mener, at kysterne skal være tilgængelige for alle. Ved kysten er naturen og naturkræfterne helt synlige. DN ønsker, at kysterne med deres særlige landskaber og naturtyper skal beskyttes.

Tag det gamle kamera med og vind et nyt

Tag det bedste billede af Kystvandringen den 2. juni og vind flotte fotopræmier fra Goecker – f.eks. et Nikon 1-kamera inkl. objektiv! Du har ind til den 5. juni kl. 12 til at indsende dit foto til foto@kystvandringen.dk, og det må max. fylde 1 MB.

Praktisk info

Tilmelding er ikke påkrævet, og det er gratis for alle at deltage.
Hjerteforeningen og Danmarks Naturfredningsforening sørger for frugt og drikkelse til alle.

Se detaljer om alle vandreturene på www.kystvandringen.dk, og man kan følge Kystvandringen på Facebook via www.facebook.com/kystvandringen.
 

Fakta

Kystvandringen er et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening og Hjerteforeningen.

Formålet med Kystvandringen er at skabe opmærksomhed om:

  • Den positive påvirkning, som motion og ophold i naturen har for menneskets sundhed og trivsel
  • Den storslåede natur, som Danmarks kyster udgør.