Natur og Miljø har fået en søster

Hvilke resultater har Danmarks Naturfredningsforening opnået for natur og miljø? Hvilke aftryk er sat på den politiske dagsorden? Og hvad er DN's medlemmer landet over engagerede i? Fra 1. juni udkommer DN's medlemsblad Natur og Miljø sammen med et nyt tillæg - Avisen Natur og Miljø, der formidler historier og resultater fra DN's egen verden. 

28. maj 2013

Når medlemsbladet Natur & Miljø lander hos DN’s medlemmer den 1. juni, bliver det sammen med det nye tillæg Avisen Natur & Miljø. Tillægget er en 16 siders avis i tabloid-format, der skal sætte DN’s medlemmer og resultater i centrum.

- Vi ønsker med det nye tillæg at sætte fokus på medlemskabet og på vores arbejde og resultater. Mens Natur og Miljø fortsat stiller skarpt på overordnede natur- og miljøproblematikker og bringer naturen tæt på, zoomer vores nye tillæg ind på medlemmernes engagement – og på DN’s aktuelle dagsordener, siger Vibeke Lyngse, direktør for Kommunikation og Medlemmer i DN.

Avisen Natur & Miljø udkommer fremover fire gange om året sammen med medlemsbladet Natur & Miljø.

Yderligere oplysninger
Vibeke Lyngse, kommunikationschef i DN, tlf 2341 4542
Eva Frydensberg Holm, redaktør på Avisen Natur & Miljø, tlf. 2066 7235


Støt Danmarks Naturfredningsforening
SMS natur50 til 1999 – du giver 50 kr. + alm. SMS-takst

 

 
 

Kontakt medlemsservice

Har du spørgsmål om medlemskab, som du ikke finder svar på her, så kontakt medlemsservice på tlf. 39 17 40 40 (man-torsdag 10-15, fredag 10-14) eller på mail medlemsservice@dn.dk