Stå fast! Lyder det fra DN til danske EU parlamentarikere

Danmarks Naturfredningsforening opfordrer de danske EU parlamentarikere til at stå fast, når der onsdag den 10. juli 2013 skal stemmes om EUs fremtidige fiskeripolitik. Årsagen er, at den førte fiskeripolitik er den største trussel mod livet i havet og at det derfor er afgørende, at der nu skiftes spor.

9. juli 2013

- De danske parlamentarikere har dog stort set over en kam vist sig at være de mest grønne i gruppen og vi sætter vores lid til, at de trækker i den rigtige retning, men vi sender alligevel en påmindelse til dem, siger Henning Mørk Jørgensen, havbiolog, Danmarks Naturfredningsforening. De øvrige landes repræsentanter i EU Parlamentet har fået enslydende opfordring fra grønne organisationer overalt i Europa.

De enslydende mails er i dag sendt til MEPerne Ole Christensen, Dan Jørgensen, Anna Rosbach, Jens Rohde, Søren Søndergaard, Emilie Turunen og Margrethe Auken i deres egenskaber af enten medlemmer/suppleanter til fiskeriudvalget eller medlemmer af forskellige parti-grupper i Parlamentet.

Se mailen her. 

Deltag i debatten

 

 

comments powered by Disqus

Havmiljø. Havet er truet af næringssalte fra landbruget, nedfald fra atmosfæren, miljøfremmede stoffer, forurening fra skibsfart, råstofindvinding, tekniske anlæg og overfiskeri.

Kontakt

Tine GjerløvTine Gjerløv
Presserådgiver

22 85 22 08
tgj@dn.dk

Kontakt

Ella Maria Bisschop-LarsenElla Maria Bisschop-Larsen
Præsident i DN

20 40 23 10
emb@dn.dk