VIDEO: Unge bruger deres sommer på at lære om naturpleje

Danmarks Naturfredningsforening har inviteret 25 unge til summercamp. Her lærer de om naturpleje, bygger nyt hus til gederne og laver snaps af urter, de selv har samlet. 

12. juli 2013
Skovsgaard gods på Langeland danner rammen om Danmarks Naturfredningsforenings første summercamp for unge. Der er fokus på naturpleje, så de unge skal blandt andet lære at slå med le, registrere blomster og planter, slynge honning og bygge insekthotel og nyt hus til godsets geder.

Campen er for unge mellem 18 og 35, en gruppe, som DN er meget interesseret i at engagere mere i naturen.

"De danske unge laver utrolig meget frivilligt arbejde, de laver desværre bare ikke så meget frivilligt arbejde i naturen. På summercampen prøver vi at vise de unge, hvordan man kan gøre en forskel for naturen. Derudover håber vi, at de unge på de her fire dage kommer til at opleve det fællesskab, der opstår, når man gør noget for naturen," siger Nick Leyssac, der er projektleder i Danmarks Naturfredningsforening og blandt andet underviser i at slå med le på campen. 

Se videoen til højre fra campen.

 

Deltag i debatten

 

 

comments powered by Disqus

VIDEO: Se Skovsgaards nye gedehus blive bygget og hør, hvorfor man som ung vil bruge fire dage af sin sommerferie på at lære at pleje naturen. 

Kontakt medlemsservice

Har du spørgsmål om medlemskab, som du ikke finder svar på her, så kontakt medlemsservice på tlf. 39 17 40 40 (man-torsdag 10-15, fredag 10-14) eller på mail medlemsservice@dn.dk