Støtte til DN Odders folder om naturperler

DN Odder har fået 104.000 kr. til at fremstille en række folder, der sætter fokus på områdets oversete naturperler.

26. august 2013

Der er ikke nok, der kender de mange naturperler i Odder Kommune. Det vil DN Odder gøre noget ved, og de har derfor søgt og fået støtte på i alt 104.000 kr. til at producere 12-15 nye foldere med forslag til ture til nogle af de mere ukendte steder i Odder Kommune. Projektet skal senest være gennemført i sommeren 2015.

- Der er så mange smukke og interessante naturperler her i Odder, men de fleste borgere besøger kun de gammelkendte steder og kommer slet ikke så meget omkring, som naturen her indbyder til. Med bestyrelsens store lokalkendskab vil vi indkredse de bedste områder og udarbejde en række gennemarbejde og let tilgængelige beskrivelser af ture i den lokale natur, siger formanden for DN Odder, Ib Salomon.

Penge fra to puljer

DN Odder henvendte sig til den lokale LAG-bestyrelse, der bl.a. uddeler EU penge under Landdistriktsprogrammet og til kommunen, da der er brug for medfinansiering for at få del i LAG-midlerne.

I ansøgningen lagde DN Odder vægt på, at et øget kendskab til den lokale natur vil være med til at øge borgernes tilfredshed med at bo i kommunen og gøre den mere tillokkende for folk at flytte til kommunen.

- Heldigvis var både LAG Odder og Odder Kommune med på idéen. Begge parter kunne godt se, at folderne vil være med til at give kommunen et løft ved at sætte fokus på de mange rekreative områder.

Folderne kommer bl.a. til at ligge på Odder museum, Odder Kommune, Visit Odder og i kommunens mange landsbyer, men vil også kunne printes fra nettet.

Deltag i debatten

 

 

comments powered by Disqus


Nye foldere skal skabe kendskab til de mange ukendte naturperler i Odder Kommune.