Grøn fordelspartner

Se hvad Danmarks Naturfredningsforenings grønne fordelsklub kan gøre for din virksomhed.

Himmel

DN Grøn Fordel er en markedsplads for seriøse grønne virksomheder. Som partner kan virksomheden vise, hvem de er, og kan sælge grønne produkter og ydelser direkte til Danmarks Naturfredningsforenings medlemmer med rabat.

Det er vores mål at gøre det nemmere for forbrugeren at finde og handle med virksomheder, der udbyder sunde, grønne og bæredygtige produkter.

Det får virksomheden adgang til

 Markedsmæssige fordele DN Grøn Fordel er interessant for grønne detailhandlere og håndværkere, som ønsker markedsadgang til naturinteresserede og købestærke miljøbevidste forbrugere.

I får adgang til over 130.000 DN-medlemmer, 310.000 læsere af vores medlemsmagasin, 350.000 forbrugere besøger DN’s hjemmeside, 20.000 fans på DN’s Facebook og 9.500 modtagere af DN Grøn Fordels nyhedsbrev.

Forventet resultat for partnere i DN Grøn Fordel

 Forventet resultat Et samarbejde med DN Grøn Fordel kan øge salget og trafikken i butik, web-shop og på hjemmeside og styrke kendskabet til virksomhedens grønne produkter.

Vælg mellem tre niveauer

Alle partnere får sit eget site på DN Grøn Fordel. Men virksomheden bestemmer selv, hvor meget markedsføring man yderligere vil have via DN’s medlemsmagasin, nyhedsbreve og hjemmeside.

Kontakt os, og vi kan sammen optimere markedsføringen og kanalisere salget over til jeres web-shop eller hjemmeside.

Din virksomhed kan sikre sig øget salg af grønne produkter og samtidig være med til at sikre, at vi får et rent og sundt miljø.

Se hvordan din virksomhed bliver en del af Grøn Fordel

Se DN Grøn Fordel

Kontakt

Lone Gudiksen MøllerLone Gudiksen Møller
Markedschef - virksomheder

31 19 32 62
lgm@dn.dk