DN's events

Virksomheder kan støtte Danmarks Naturfredningsforening via en af vores tre store events. Læs om dem her her.

Affaldsindsamlingen

Affaldsindsamlingen

Kampagnens formål er rydde op og holde naturen ren og formidle ny og nyttig viden om affald, minimering, håndtering og genanvendelse.

Hvert år i en hel uge i april deltager over 100.000 aktivt i kampagnen, som både består af en skole/institutions-del og en familiedel. Kampagnen har en stor landsdækkende mediedækning, både i TV, radio og dagspresse.

Affaldsindsamlingen kan tilføre værdi til virksomheder, der har interesse i at forbedre miljøet og minimere brugen af naturens ressourcer.

Læs mere om affaldsindsamlingen


Naturens Dag

Naturens dag

Naturens Dag’s formål er at give gode naturoplevelser til børn og voksne og formidle ny og nyttig viden om naturen, dens værdi og mange muligheder. Eventet er et samarbejde mellem DN og Friluftsrådet.

Hvert år i en hel uge i septemper deltager over 170.000 aktivt i eventet, som både består af en skole/institions-del og en familiedel. Eventet har en stor landsdækkende mediedækning, både i TV, radio og dagspresse.

Naturens Dag er et godt match for virksomheder, der har interesse i børns og voksnes brug af og forhold til naturen, frisk luft, bevægelse og sundhed, og som vil være med til at give alle danskere en mulighed for en sund, lærerig og sjov oplevelse.

Læs mere om Naturens Dag

Gå direkte til Naturens Dags eventside 


Kystvandringen

Kystvandringen

Kystvandringens formål er at sætte fokus på den positive påvirkning, som motion og ophold i naturen har for menneskets sundhed og trivsel, og samtidig give alle en mulighed for gode oplevelser og mere viden om vores storslåede danske kyster.

En søndag i juni hvert år inviterer DN’s og Hjerteforeningens lokale afdelinger på ca. 25 officielle natur/motions arrangementer langs de danske kyster. Eventet har primært lokal mediedækning.

Kystvandringen kan have af værdi for virksomheder, der har interesse i danske nationalværdier, naturoplevelser, sundhed, trivsel og lokale arrangementer, og som vil være med til at give alle danskere en mulighed for en sund, lærerig og storslået naturoplevelse.

Læs mere om Kystvandringen