Vi fremmer økologi

Danmarks Naturfredningsforening arbejder for at fremme økologi. Vi er med i projekt, der skal gøre Lejre Kommune økologisk, og vi har åbnet et økologisk MadMarked, der skal vise, at produktion af fødevarer kan gå hånd i hånd med en rig natur og et sundt miljø.

Danmarks Naturfredningsforening mener, at udvikling af økologisk landbrug er den åbenlyse vej frem for landbruget, naturen og forbrugerne - for at sikre en rig natur og rent drikkevand i fremtiden.

Vi arbejder for at fremme økologi ved at tale for sagen over for samfundets beslutningstagere, men vi gennemfører også konkrete projekter, der gør en forskel.

Økologisk projekt i Lejre Kommune

I samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening har Lejre Kommune gennem tre år arbejdet på at fremme økologien.  Lejre er den første danske kommune, der iværksætter en gennemgribende indsats for at indføre økologi ud i alle kroge.

Projektet skal inspirere andre kommuner til økologi.

Nu begynder resultaterne at vise sig.

Læs om det økologiske projekt i Lejre

Skovsgaard MadMarked

Danmarks Naturfredningsforening har sammen med Præstø MadMarked åbnet Skovsgaard MadMarked, som skal vise, at produktion af fødevarer sagtens kan gå hånd i hånd med en rig natur og et sundt miljø.

Det indebærer økologiske dagligvarer, cafe, spisested, egen produktion af fødevarer – økologiske selvfølgelig - og masser af lokal, bæredygtig og meningsfuld smag.

Læs om Skovsgaard MadMarked - på Danmarks Naturfonds hjemmeside

Mere om økologi

Læs hvad Danmarks Naturfredningsforening mener om økologi

Kontakt

Rikke LundsgaardRikke Lundsgaard
Landbrugspolitisk medarbejder i DN

23 20 30 07
rl@dn.dk

Støt økologi

Du kan gøre en forskel for naturen og miljøet for under 1 krone om dagen.

Som medlem af DN støtter du vores arbejde for rent drikkevand, økologi og en rig natur.

Bliv medlem