Politiken

Politiken og Danmarks Naturfredningsforening sætter fokus på affald og miljøproblemer.

Logo Politiken

Politiken og Danmarks Naturfredningsforening samarbejder omkring Danmarks Naturfredningsforenings Affaldsindsamling 2014. Dette er en fortsættelse af det gode samarbejde i både 2012 og 2013. Begge parter har erfaret, at der er et stort sammenfald mellem vores målgrupper og værdier. Vores samarbejde har derfor til formål at sætte fokus på miljø- og affaldsproblemer i Danmark, samt skabe større forståelse hos så mange danskere som muligt.

Det går samarbejdet ud på

I samarbejdet omkring Affaldsindsamlingen formidler vi problematikker ifm. affald og miljø, og Politiken bidrager med markedsføring for at skabe større forståelse blandt dagbladets læsere og brugere for et konkret miljøprojekt, hvor alle kan gøre en forskel ved blot en lille indsats.

Resultatet af samarbejdet

Affaldsindsamlingens store offentlige interesse og det høje deltagerantal er et resultat af samarbejdet. Samarbejdet har medført større forståelse for problemet, men også konkret medført mindre affald i naturen, da Politikens medier opfordrer læsere og brugere til at deltage og/eller etablere deres egen indsamling på eventdagen. En stor tak til Politiken for deres mediestøtte til Danmarks Naturfredningsforenings Affaldsindsamling.

Besøg Affaldsindsamlingens hjemmeside

 

Læs mere om ...

... hvad et eventpartnerskab kan gøre for din virksomhed.

Læs om eventpartnerskab