Politiken sætter fokus på affaldsproblemer sammen med DN

Affaldsindsamlingen er Danmarks Naturfredningsforenings årlige event, hvor danskere samler affald i naturen. Avisen Politiken støtter arrangement for sammen med Danmarks Naturfredningsforening at sætte fokus på problemer med affald i Danmark.

19. marts 2014

Hvert år i april tager titusinder af danskerne ud i naturen og samler affald med Danmarks Naturfredningsforenings arrangement Affaldsindsamlingen.

Politiken støtter arrangementet med blandt andet annoncer, som opfordrer Politikens læsere til at deltage i Affaldsindsamlingen.

- Vi vil gerne skabe større forståelse blandt vores læsere og brugere for et konkret miljøprojekt, hvor alle kan gøre en forskel ved blot en lille indsats, siger Niels Preysz, som er marketingchef på Politiken.

Affaldsindsamlingen bliver annonceret i avisen Politiken og på politiken.dk – og i lysaviserne på Rådhuspladsen, Nørreport, Vesterport og Hans Knudsens plads.

Samarbejdet gør det muligt at få mange deltagere

Med Politikens støtte er det muligt for Danmarks Naturfredningsforening at nå ud til mange danskere. Politiken støttede også Affaldsindsamlingen i 2012 og 2013.

- Vi havde ikke nået den store interesse og det høje deltagerantal uden samarbejdet med Politiken, siger Ole Laursen, som er leder af Affaldsindsamlingen i Danmarks Naturfredningsforening.

Sidste år var 25.000 ude og samle affald om søndagen, og 56.000 børn fra skoler og institutioner var tilmeldt ugen inden med deres skole eller institution.

Besøg Affaldsindsamlingens hjemmeside

 

Deltag i debatten

 

 

comments powered by Disqus

Affaldsindsamling
AFFALDSINDSAMLING. 25.000 var ude og samle affald om søndagen sidste år, og 56.000 børn fra skoler og institutioner var tilmeldt ugen inden med deres skole eller institution.

Deltag i Affaldsindsamlingen

Vær med til Affaldsindsamlingen den 27. april og gør en forskel for naturen.

Lav din egen indsamling eller find en indsamling, du kan deltage i.

Se hvordan du deltager 

Kontakt

Ole Laursen
Funktionsleder for Frivillige, Børn & Unge

23 44 12 19
ola@dn.dk