Fjällräven støtter Naturens Dag

Naturens Dag, søndag den 14. september 2014, inviterer Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådets alle danskere, børn og voksne ud i naturen. Igen i år bliver dagen hjulpet godt på vej af Fjällräven, som støtter ved at markedsføre dagen med t-shirts og bannere til alle arrangører og store udendørs reklamer.

18. juni 2014

Naturens Dag den anden søndag i september er en tilbagevendende begivenhed med mange hundrede arrangementer rundt omkring i landet. I 2014 finder Naturens Dag sted den 14. september, og temaet for dagen er: Find nye veje ud i naturen.

Spændende og gratis skolemateriale

Naturens Dag har særlig fokus på at holde arrangementer, der også er for børn, og i ugen op til Naturens Dag inviteres landets pædagoger og lærere til at arrangere en naturdag, hvor de ved at tilmelde sig modtager gratis inspirationsmateriale til gode naturoplevelser for børnene.

Fjällräven støtter igen i år Naturens Dag, og med Fjällrävens sponsoratet bliver der blandt andet mulighed for at sætte store udendørs reklamer op i alle store byer for at udbrede kendskabet til mærkedagen i hele landet. Det sætter kommunikationschef i Danmarks Naturfredningsforening, Vibeke Lyngse, stor pris på:

- Vi har brug for at vores kommende generationer får et naturligt forhold til at færdes i naturen og til at bruge naturens ansvarsbevidst. Og vi skal have mange flere ud i år end sidste år, siger Vibeke Lynge.

Naturen inspirerer børn og voksne

Direktør hos Fjällräven Danmark, Lars Ryslev, er enig med Vibeke Lynge:

- Vi støtter Naturen Dag, fordi vi gerne vil bakke op om, at både børn og voksne kommer ud i naturen og får nogle gode, lærerige og spændende naturoplevelser. Naturens Dag passer rigtig godt ind i Fjällrävens kerneværdier som er, at inspirere og uddanne folk til et aktivt friluftsliv, at handle ansvarsbevidst mod mennesker dyr og natur, samt udvikle tidløst og funktionelt beklædning og udstyr, som blandt andet kan bruges til Naturens Dag eller andre arrangementer Danmarks Naturfredningsforening står bag.

Sidste år deltog over 70.000 danskere på Naturens Dag. Og i ugen op til deltog 103.000 børn fra mere end 2000 skoler og daginstitutioner. 

Naturens Dags hjemmeside

 

Deltag i debatten

 

 

comments powered by Disqus


NATURENS DAG. Fjällräven støtter Naturens Dag 2014 med tøj og markedsføring. 

Om naturens dag

Naturens Dag består af to dele:

  • En familiedel hvor vi inviterer børn ud i naturen i selskab med deres familie på Naturens Dag den anden søndag i september.
  • En institutionsdel hvor vi inviterer landets pædagoger og lærer til at arrangere en Naturens Dag for deres børn i anden uge af september.

Kontakt

Sophie LundbækSophie Lundbæk
Projektleder på Naturens Dag

31 19 32 52
sol@dn.dk