1500 danskere deltog i Kystvandringen

De smukke danske kyster kunne i søndags opleves på 31 ruter fordelt over hele landet med guider fra Danmarks Naturfredningsforening. 1500 deltog i vandringen langs kysterne.

18. juni 2014

Juelsminde. Vadehavet. Marielyst. Solrød. Stevns. Odsherred. Hvis der er noget, Danmark i dén grad er rigt på, er det smukke kystområder.

I søndags inviterede Danmarks Naturfredningsforening og Hjerteforeningen alle danskere til at opleve kysterne.

1500 deltog på 31 ruter fordelt over hele landet

Fokus på fri adgang til kyster og motion

- Formålet med Kystvandringen er, at vi får gjort opmærksom på den frie adgang til vores kyster, samtidig med at der er fokus på motion, siger Thomas Eriksen, som er projektleder på Kystvandringen i Danmarks Naturfredningsforening.

På mange af ruterne demonstrerede Hjerteforeningen hjertestartere og frivillige fra Danmarks Naturfredningsforening fortale om naturen.

Kystvandringen er vokset hurtigt

Det er tredje år i træk de to foreninger inviterer til Kystvandring. I 2012 var der 7 ruter, i 2013 20 ruter og i år er Kystvandringen så vokset til 31 ruter. Men der er plads til flere ruter:

- Vi håber at endnu flere lokale afdelinger i de to foreninger med en kyststrækning har lyst til at være med til næste år, siger Thomas Eriksen.

De enkelte ruter planlægges i fællesskab af de lokale afdelinger i Hjerteforeningen og Danmarks Naturfredningsforening.

Læs mere om Kystvandringen

Kystvandringens hjemmeside

Kystvandringens Facebook-side

 

Deltag i debatten

 

 

comments powered by Disqus

Kystvandring 2014 ved Odsherred
ODSHERRED. Vejret var skønt i Kongsøre ved Odsherred i søndags, hvor 55 deltog i den lokale kystvandring. Frivillige i DN Odsherred var guider på turen, og Ralph Bollhus fortalte om Kongsøre Næbbes historie.

Kontakt

Thomas EriksenThomas Eriksen
Projektleder for Kystvandringen

31 19 32 58
ter@dn.dk