#naturensdag: Vind en stjernekikkert

Tag familien, vennerne eller hele din skoleklasse med ud i naturen og skyd løs med mobilkameraet. Danmarks Naturfredningsforening (DN) udlodder stjernegode præmier i forbindelse med Naturens Dag.

20. august 2014

Er du hurtig på aftrækkeren, og kan du fange en sjov naturoplevelse, så belønner DN med en tur til stjernerne. I anledningen af Naturens Dag den 14. september sætter foreningen gang i en fotokonkurrence, og hovedpræmien er en stjernekikkert.

For at deltage i konkurrencen skal du tage et billede af dig selv, dine venner eller din familie i naturen og lægge det på Instagram med tagget #naturensdag. Når du tagger dit foto med #naturensdag vises billedet automatisk på arrangementets officielle hjemmeside naturensdag.dk.

Udover en stjernkikkert udlodder DN dagligt en præmie fra mandag den 8. september til og med fredag den 12. september. Her kan du blandt andet vinde en rygsæk, en T-shirt eller en vinterhue fra Fjällräven.

Dreng
Tag et billede når I kravler, klatrer eller løber og mærk det #naturensdag. 

Tag med på Naturens Dag

Naturens Dag er en tilbagevendende begivenhed, der hvert år får tusindvis af danskere ud i naturen. I år er temaet ”Find vej ud i naturen”, og med fotokonkurrencen håber DN at få spredt det glade budskab om, at der er gode oplevelser at hente i naturen, både når du er på rette vej eller på afveje.

Naturens Dag fejres med udflugter for skoler og institutioner over hele landet i ugen op til søndag den 14. september. Formålet med at få flere børn ud i naturen er at give dem gode erfaringer, der i fremtiden og ind i voksenlivet kan styrke dem i at bruge naturen og passe på den.

Se konkurrencen på naturensdag.dk

Find dine lokale arrangementer på Naturens Dag den 14. september på naturensdag.dk
 

Deltag i debatten

 

 

comments powered by Disqus

Stjernekikkert
#naturensdag. Stjernekikkerten Focus Taurus II er førstepræmien i fotokonkurrencen.  

Sådan deltager du

  • Fotokonkurrencen løber fra den 8. september kl. 08 til 14. september kl. 24.
  • Dagens vindere fra den 8. september til den 12. september får besked dagen efter, når billedet er bedømt. Vinderbilleder vil få en fremtrædende plads på naturensdag.dk.
  • Vinderen af hovedpræmien får besked mandag den 15. september, og vinderbilledet vil blive vist på Danmarks Naturfredningsforenings officielle hjemmeside og Facebook samt i vores ugentlige nyhedsbrev.
  • Fotografér en naturoplevelse eller flere på din Naturens Dag og mærk det med #naturensdag.
  • Fotoet må gerne lægge sig op af årets tema, som handler om at finde vej i naturen, men det er ikke et krav.
  • Billederne skal være af en naturoplevelse - der skal være aktivitet og mennesker på billedet. Et vinderbillede er sjovt og aktivt. 
  • Man må gerne sende flere billeder ind, og billederne kan godt tagges med flere tags end #naturensdag.
  • Danmarks Naturfredningsforening kan slette billeder fra konkurrencen, som findes upassende.

Kontakt

Sanne Liv Lembrecht BuggeskovSanne Liv Lembrecht Buggeskov
Journalist

61 66 07 77
Sanne@dn.dk