Vind billetter til dokumentaren ”Så meget godt i vente”

Ny dokumentarfilm om en idealistisk landmands kamp mod myndighederne har premiere landet over. Medlemmer af Danmarks Naturfredningsforening kan deltage i lodtrækning om 2 x 2 billetter.

26. august 2014

"Så meget godt i vente" er en film af Phie Ambo om biodynamisk landbrug drevet af Niels Stokholm og hans kone Rita på Thorshøjgaard.

Niels Stokholms livssyn handler om bæredygtighed og om at leve i harmoni og respekt for naturen. Niels og hans kone Rita producerer råvarer til de bedste restauranter i Danmark, men deres måde at drive landbrug på er en torn i øjet på myndighederne.

Instruktøren Phie Ambo fulgt Niels tæt på i flere år, når han plejer sine dyr, dyrker sine marker og kæmper mod myndighederne.

Deltag i lodtrækning om billetter

Filmen bliver vist landet over den 3. september og i udvalgte biografer i dagene efter. Medlemmer er af Danmarks Naturfredningsforening kan deltage i lodtrækning om

  • 2 billetter til Grand i København den 7. september kl. 16.45
  • 2 billetter til Øst for paradis i Aarhus den 7. september om eftermiddagen

Vinderne er trukket og får direkte besked.

 

 

 

 

 

 

Så meget godt i vente
DOKUMENTARFILM. Thorshøjgaard er det eneste landbrug i Danmark, der drives efter dyrenes oprindelige instinkter – foderet dyrkes udelukkende på gårdens arealer, parringen foregår naturligt og kalven indgår i flokken i ½ år.

Her kan du se filmen

"Så meget godt i vente - en bondes stædige kamp for vores jord" har premiere den 3. september i over 40 biografer landet over. 

Vises kun én dag i de fleste biografer – 3. september 2014

Oversigt over biografer der viser filmen

- tjek eventuelt også din lokale biograf