Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen sponsorerer miljøvenlig transport

Volkswagen er en af verdens største bilproducenter, og de har fokus på deres store ansvar overfor omgivelserne. Derfor har de igangsat programmet ”Think Blue”, som bl.a. indebærer mål om at gøre bilfabrikkerne 25 % mere miljøvenlige inden 2018, samt at producerer biler, som overholder EU's krav til CO2-udledningen. Det har resulteret i flere BlueMotion-bilmodeller på markedet, men Volkswagen stopper ikke her: To af deres mest populære modeller er nu kommet som 100 % el-drevne biler – e-up og e-Golf.

Fremtidens transport uden fossile brændstoffer

Person- og lastbiltransport står for over 1/3 af Danmarks samlede CO2-udledning og det skader vores miljø og klima. Derfor arbejder DN for, at vi skal reducere vores gennemsnitlige CO2-udledning pr. person og pr. km. Det kan vi bl.a. gøre ved at få flere og mere energieffektive biler, som drives af en stigende andel af vedvarende energi.

El-biler er et godt eksempel på en bil med et drivmiddel, som i stigende grad skal udgøre kernen i bilparken. El-bilen er energieffektiv, skaber ingen lokal forurening, støjer minimalt og bliver i takt med udviklingen af det vedvarende energisystem CO2-neutral”, siger Christian Poll, Miljørådgiver i Danmarks Naturfredningsforening.

Miljøvenlig transport til Danmarks Naturfredningsforening

Volkswagen Danmark bakker op om DN’s arbejde for flere el-biler og har valgt at sponsere en e-up! til Danmarks Naturfredningsforening. Så nu kan Danmarks Naturfredningsforening køre miljøvenligt til møder med politikere og andre samarbejdspartnere.

En stor tak til Volkswagen for deres støtte til Danmarks Naturfredningsforenings arbejde med at fremme miljøvenlig transport.

Volkswagen

Læs mere om Volkswagen e-up!

Læs mere om ...

... hvad et produktpartnerskab kan gøre for din virksomhed.

Læs om produktpartnerskab