Folkemødedag i Rudersdal

Lørdag den 29. august kl. 10-16

I Rudersdal kan man forlænge sommerens politiske debatter på Bornholm ved at tage til Folkemøde. Inspirationen til Folkemødedagen kommer netop fra det bornholmske Folkemøde. Danmarks Naturfredningsforening i Rudersdal sætter naturen på dagsordenen.

Er det i orden at udlede spildevand i Rudersdals søer og vandløb? Hvordan får vi lagt låg på samfundsudviklingens negative konsekvenser for den lokale natur? Sådan lyder et par af diskussionsemnerne til årets Folkemødedag i Rudersdal.

Danmarks Naturfredningsforening i Rudersdal har sørget for at få grønne spørgsmål på dagsordenen i det lokalpolitiske forum, oplyser Karsten Ive, bestyrelsesmedlem i DN Rudersdal. - Vi bor i en grøn kommune, og vi har oplagte muligheder for igen at få rent vand i vores søer og vandløb ved at skille regnvand fra spildevand. Det kræver politiske beslutninger, og Folkemødedagen er stedet, hvor vi kan debattere og finde frem til de bedste beslutninger for vores fælles natur, slår Karsten Ive fast.

Men han mener også, at Folkemødedagen kan være med til at gøre DNs arbejde mere synligt for kommunens borgere. - Vi vil gerne skabe mere opmærksomhed om vores resultater, så vi ser frem til at få mange folkemødedeltagere igennem vores stand og til vores debatter, slutter bestyrelsesmedlemmet.

Dialog om udfordringerne i hverdagen
Omdrejningspunktet for dagen er dialog. Emnerne er både nationale og lokale, men vil alle have betydning for almindelige folks hverdag. På dagen vil deltagerne møde mange andre engagerede mennesker og politikere i debatter om ældrepleje, folkeskolen, folkekirken, unges vilkår, byudvikling, fremtidens Folketing og nutidens kommunestyre.

Adgang for alle – plads til alle
Debatterne har fra 60 tilhørere, til hvad der svarer til en lille dagligstuefuld. Foreninger, partier, faglige- og interesseorganisationer kan alle byde ind med debatter typisk fra 1/2-1 times varighed.

Rudersdal Folkemødedag afholdes på Havarthigaarden, Havarthivej 6 i Holte. Til Folkemødedagen vil der være servering med mulighed for at købe vådt og tørt.

For mere information, kontakt formanden for DN Rudersdal, Christina Steenbeck, tlf. 26 33 70 77. Vil du vide mere om Rudersdal Folkemødedag, kontakt Gitte Rasmussen, tlf. 40 51 06 17. 

 

 

Bliv frivillig aktiv

Kontakt din lokale DN afdeling for at høre mere om vores aktiviteter.

Vi vil rigtig gerne være flere i afdelingen, og der er masser af spændende ting at tage fat på.

Find din afdeling her

Bliv medlem

Støt DN's arbejde – for dyrenes, naturens og ikke mindst din egen skyld.
Bliv medlem her