Danmarks største Affaldsstafet

 


Formålet med samarbejdet

Bilka støtter op om DN’s Affaldsindsamling via kampagnen Danmarks største Affaldsstafet. Formålet er at give borgerne mulighed for at rydde op og holde naturen ren samt inspirere til ansvarlighed omkring vores affald.

Det går samarbejdet ud på

Rent praktisk går samarbejdet ud på, at Bilka afholder affaldsindsamlinger i alle deres 18 varehuse den 17. april 2016. De inviterer borgere til komme ind i deres lokale Bilka, få udleveret en affaldssæk og et kort over området, hvor man kan markere, at man har samlet affald ind. Efterfølgende sorteres affaldet i containere på Bilka’s P-plads. Samtidig får deltagerne lidt forfriskninger og deltager i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kroner til køb af varer i Bilka.

- Vi ser det som en oplagt mulighed for at vise et socialt ansvar omkring håndteringen af affald. Samtidig håber vi, at det bliver en tilbagevende begivenhed, så vi hvert år kan gøre en aktiv indsats for miljøet, udtaler Morten Wagner, varehuschef i Bilka Odense og ansvarlig for Bilkas CSR-samarbejde.

Bilka hjælper også med at markedsføre DN’s Affaldsindsamling og for hvert kilo affald der indsamles landsdækkende, donerer Bilka en krone til Danmarks Naturfredningsforenings arbejde.

Resultatet af samarbejdet

Samarbejdet er til gavn for naturen og miljøet på flere områder:

- Vi får gjort forårsrent i naturen.

- Vi får danskere til at tænke over vores affaldsvaner, når vi er ude i naturen.

- Vi formidler viden om affald, minimering, håndtering og genanvendelse.

- Vi sætter befolkningen i stand til aktivt at gøre en indsats over for miljøet i samarbejde med supermarkederne, som arbejder målrettet for en renere natur og en bedre udnyttelse af affald som en ressource.

Tak

En stor tak til Bilka for deres støtte.

Læs mere om Danmarks største affaldsstafet her

Læs mere om ...

... hvad et eventpartnerskab kan gøre for din virksomhed.

Læs om eventpartnerskab

Kontakt

Lone Gudiksen MøllerLone Gudiksen Møller
Markedschef - virksomheder

31 19 32 62
lgm@dn.dk